Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Χρυσή Αυγή: Αίμα, τιμή...διορισμοί!

"Απίθανα κι όμως αληθινά πράγματα γίνονται στην Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι της εθνικιστικής και ναζιστικής ακροδε­ξιάς στη χώρα μας το εννοούν όταν λένε ότι βάζουν την οικογένεια πάνω απ’ όλα, ακόμη και από οποιονδήποτε κώδικα ηθικής συμπεριφοράς και σεβασμού στο δημόσιο χρήμα, το οποίο υποτίθεται πως θέλουν να προστατέψουν.Επειδή, λοιπόν, δεν μπορούσε ο κάθε πατέρας να προσλάβει την κόρη του, εφάρμοσαν την εξής… επιτήδεια πατέντα: ο κ. Γιώργος Επιτήδειος προσέλαβε την κόρη του κ. Λευτέρη Συναδινού, Θεοδότα. Ομως, για να μη γίνει εντελώς προκλητικό το πράγμα, συμφώνησαν, και την κόρη του κ. Επιτήδειου, Μάρθα, δεν την προσέλαβε ο κ. Συναδινός, αλλά ο τρίτος εκ των ευρωβουλευτών του κόμματος κ. Λάμπρος Φουντούλης. Στους διαδρόμους των Βρυξελλών ψάχνουν τώρα όλοι να ανακαλύψουν ποιον συγγενή, φίλο ή συνεργάτη του κ. Φουντούλη προσέλαβε ο κ. Συναδινός, ώστε να είναι ολοκληρωμένη και ισορροπημένη η απίστευτη τριγωνική σχέση που σκαρφίστηκαν οι απίθανοι τύποι, που πλασάρονται μεν ως πολέμιοι της φαυλοκρατίας, αλλά έγιναν φαυλότεροι των φαύλων μόλις πήραν πόστα.Πάντως, για να μη μείνει παραπονεμένο και το κόμμα και ίσως για να μην αρχίσουν οι εσωκομματικές γκρίνιες, προσέλαβαν και δύο στελέχη που ήταν υποψήφιοι ευρωβουλευτές: ο κ. Επιτήδειος τον κ. Κωνσταντίνο Μποβιάτσο και ο κ. Φουντούλης τον κ. Αλέξανδρο Λύρη. Ωραίο επάγγελμα το «χρυσαυγίτης πολιτικός» δηλαδή…" Πρώτο Θέμα 27 Ιουλίου 2014.

Μας παρουσιάστηκαν ως αντισυστημικοί-εθνικιστές, μας βάλανε και δυο πρώην στρατηγούς να "βαράνε" ευρωπροσοχή στον "Καιάδα" και τον Κασιδιάρη ( αλήθεια τι προσβολή αγαπητέ μου Στρατηγέ Συναδινέ να βρίσκεσαι υπό τις διαταγές ενός άξεστου,  ημιμαθή, ναζιστή, όπως ο Μιχαλολιάκος!)αλλά τελικά αποδεικνύονται ότι το σύστημα τους είναι η κουτάλα της εξουσίας και το "Χρυσή Αυγή. Αίμα, τιμή...διορισμοί". Φυσικά είναι όνειδος για τους δυο
Στρατηγούς να ανήκουν σε ένα ναζιστικό κόμμα, που ο υπαρχηγός τους αρχιφασίστας Παπάς, φωτογραφίζεται μπροστά στο νεκροταφείο των ναζιστικών στρατευμάτων στον Διόνυσο και φορά το ναζιστικό φέσι των μουσουλμανικών ταγμάτων εφόδου ( αλήθεια για αυτά μιλούσατε στα στελέχη σας και στους καταδρομείς σας Στρατηγοί που βαράτε προσοχή στην Ουρανία Μιχαλολιάκου;) Τελικά επαναλαμβάνεται για μια ακόμη φορά ότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Αν έχουν ακόμη την αίσθηση της στρατιωτικής τους τιμής Συναδινός και Επιτήδειος πρέπει να παραιτηθούν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου