Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Βιγλίσματα αθωότητας από τον Αηλιά στη Νάουσα!

Πανηγυρίζει σήμερα η Ορθοδοξία τον Προφήτη Ηλία, που κατά την παράδοση ανελήφθη εν ζωή στους Ουρανούς και θα επιστρέψει στην γη, μαζί με τον Προφήτη Ενώχ για να κηρύξουν στα έσχατα, ενάντια στον Αντίχριστο και να γευτούν τον σαρκικό θάνατο και την ανάσταση. Το φωτογραφικό μας οδοιπορικό είναι τραβηγμένο το απόγευμα του Σαββάτου, παραμονή της γιορτής του Προφήτη Ηλία, στο εξωκλήσι του Αηλιά, στη Νάουσα. Πανέμορφος ο
χώρος, πολλοί οι πιστοί που προσκύνησαν την Χάρη του, όπως οι δυο πιτσιρικάδες της φωτογραφίας μας που βιγλίζουν με το αθώο βλέμμα τους, τη Νάουσα.
Υ.Γ Πανέμορφος ο περιβάλλων χώρος του Αηλιά. Μες την χαρά της πανηγύρεως και της φύσης που προσκυνά τον ένδοξο Προφήτη, καλό θα είναι να λάβουν ένδυμα χαράς και αγαλλίασης και όσοι μετέχουν στα εκκλησιαστικά κοινά. Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε το...ξινισμένο ύφος του κυρίου που με έψεξε επειδή "τόλμησα" να αφήσω το ποδήλατο μου,που με κόπο ανέβασα στον λόφο του Αγίου,  έξω από την εκκλησία, για να ανάψω το κερί μου.Παράδεισος με κατεβασμένα μούτρα δεν κερδίζεται φίλε μου καλέ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου