Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ντοκιμαντέρ για μόλις…. 2 δισεκατομμύρια θεατές με θέμα το ελληνικό κρασί γυρίστηκε στη Νάουσα!

«Ένα πολύ σημαντικό ντοκιμαντέρ έκανε γυρίσματα και στη Νάουσα, που έτσι έχει  μια μοναδική ευκαιρία προβολής του κρασιού, του πολιτισμού και της φυσικής της ομορφιάς! H Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου , ΕΔΟΑΟ, η κορυφαία οργάνωση του αμπελοοινικού κλάδου στη χώρα μας, σε στενή συνεργασία με το Προξενείο και το Γραφείο Τύπου της Ελλάδας στην Σαγκάη, κάλεσαν την
κρατική Κινέζικη τηλεόραση από 2 έως 25 Ιουλίου με σκοπό να γυριστεί ένα τριμερές ντοκιμαντέρ με θέμα το ελληνικό κρασί και τη σύγχρονη γαστρονομία.
Η αποστολή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού SHANGBAO / CHINA BUSINESS HERALD και συνεργείου του CCTV περιελάμβανε τις εξής  θεματικές ενότητες:  "ΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ / ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ", "ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ", "ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΒΙΟΣ".
 Η προβολή του προγραμματίζεται να είναι μοναδική: μέσω του πανκινεζικού δορυφορικού δικτύου του CCTV που απευθύνεται σε 1,5 – 2 δισεκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο!!!
 Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τον Boutique Ξενώνα Παλαιά Πόλη, όπου και τελέστηκε δείπνο με εδέσματα τοπικής γαστρονομίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου