Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ευχές στον εορτάζοντα Μητροπολίτη μας κ. Παντελέημονα από τα 1.470 μέτρα του πανηγυρίζοντος Άνω Σελίου! Αποκλειστικό video και φωτορεπορτάζ

Πανηγύρισε την προστάτιδα του Αγία Μεγαλομάρτυρα Παρασκευή, ο οικισμός του Άνω Σελίου. Το πρωί της Κυριακής 27 Ιουλίου, σε ένα μαγευτικό τοπίο, στα 1.470 υψόμετρο, τελέστηκε Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο, ο οποίος μαζί με τους πιστούς ευχήθηκε στον εορτάζοντα σήμερα Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα, πολλά τα έτη, ψάλλοντας την φήμη του.Μετά την Θεία Λειτουργία ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Παρασκευής και αγιασμός στο ομώνυμο εξωκλήσι του οικισμού, όπου υπάρχει πηγή με το αγιονέρι της, ενώ κατόπιν ο πρόεδρος του δασικού συνεταιρισμού κ. Τασιώνας παρέθεσε γεύμα στους παρευρισκόμενους. Από εμάς θερμές ευχές για υγεία σε όλους τους κατοίκους του οικισμού και φυσικά τα Έτη Πολλά στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, ο οποίος με την δράση, τη ζωή και το έργο του, κοσμεί την Αποστολική μας Μητρόπολη επί είκοσι συναπτά έτη.

Παντελεήμονος του Σεβασμιωτάτου και Θεοπροβλήτου Μητροπολίτου, της Αγιωτάτης και Αποστολικής Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Θετταλίας,ημών δε Πατρός και Ποιμενάρχου, πολλά τα έτη. 

Δείτε παρακάτω video και πλούσιο φωτορεπορτάζ.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου