Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Λευκάδια. Τα γενέθλια του Πάνου Μισαηλίδη και το δείπνο με τα ψάρια του Χρήστου Ζαρογιάννη! Video και φωτορεπορτάζ

Ένα υπέροχο δείπνο με ψάρια, που έφερε ο Χρήστος Ζαρογιάννης ( βλέπετε εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι και άριστος...ψαράς!) παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου στους παίκτες , το προπονητικό επιτελείο του Α.Σ Λευκαδίων και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας , ο πρόεδρος  της ομάδας κ. Γιάννης  Καλαϊτζίδης. Έκπληξη της βραδιάς ο εορτασμός των γενεθλίων του Πάνου Μισαηλίδη που έκλεισε τα 28 του χρόνια και δέχθηκε ευχές και την καθιερωμένη τούρτα από τους συμπαίκτες του. Παρόντες στο δημοσιογραφικό
τραπέζι ο περιφερειακός σύμβουλος, αδερφός του προέδρου, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος ετοιμάζεται να παίξει "μπάλα" στην πολιτική σκηνή της Ημαθίας, ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και ο αντιδήμαρχος Ανθεμίων-Ειρηνούπολης κ. Παύλος Αδαμίδης, ο οποίος, ως παλιός τερματοφύλακας, θα "υπερασπιστεί" για μια ακόμη φορά την..
.εστία της "Δημοτικής Ανανέωσης" του Τάσου Καραμπατζού στις δημοτικές εκλογές το 2014!

Παρόντες φυσικά και οι αφανείς ήρωες της ομάδας, μέλη της διοίκησης και μη, με μπροστάρη τον Πέτρο Ανδριανίδη, που βοηθούν τα μέγιστα στην λειτουργία του Α.Σ Λευκαδίων.

Από εμάς, με επικεφαλής φυσικά τον Βασίλη Βόλκο, οι θερμότερες ευχές του "Λαού" και του laos-epea.gr, για την επίτευξη των στόχων των Λευκαδίων.

Δείτε video και φωτορεπορτάζ από το δείπνο, που παρατέθηκε στο κατάστημα του κ. Νίκου Αμαραντίδη, τον οποίο ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την μοναδική του γράπα!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου