Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ στο σκι. Βρέθηκε ντοπαρισμένος γνωστός Έλληνας αθλητής!

Σοκ στους αθλητικούς κύκλους του ελληνικού σκι, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά, βρέθηκε ντοπαρισμένος πολύ γνωστός Έλληνας αθλητής του σκι, που που ανήκει στους αθλητές-μέλη της προ-ολυμπιακής ελληνικής ομάδας γα το Σότσι. Με ανακοίνωση της η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας παρέπεμψε τον αθλητή στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του.

"Η Ε.Ο.Χ., σε συνεργασία με την Ε.Ο.Ε., είχε ζητήσει από το ΕΣΚΑΝ να προβεί σε αυστηρούς ελέγχους στους αθλητές - μέλη των Προ-ολυμπιακών ομάδων του Σότσι 2014. Με μεγάλη έκπληξη
και απογοήτευση διαπιστώθηκε ότι για πρώτη φορά στα χρονικά της χιονοδρομίας εξευρέθηκε Έλληνας αθλητής να κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η Ε.Ο.Χ. καταδικάζει και καταπολεμά τέτοιου είδους φαινόμενα και πρόκειται, τον συγκεκριμένο αθλητή, να τον παραπέμψει στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά που δυσφήμισε τη χιονοδρομία και πρόσβαλε τις προσπάθειες όλων των χιονοδρόμων αθλητών, που καθημερινά ασκούνται με σκληρές προπονήσεις σε αντίξοες καιρικές συνθήκες χάριν της άθλησης και του αθλητικού ιδεώδους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου