Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Επανασυνδέθηκε το ρεύμα στις 24 πρώτες ευπαθείς οικογένειες στη Νάουσα

Στην άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρονικού ρεύματος σε 24 ευπαθείς οικογένειες προχώρησε σήμερα, Τετάρτη (12-12) η Δ.Ε.Η. με τη συνεργασία του Δήμου.
Στη σύσκεψη που έγινε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Δ.Ε.Η. στη Βέροια, παρουσία στελεχών της Δ.Ε.Η., της ΔΕΔΔΗΕ και των τριών Δημάρχων του Νομού Ημαθίας, κ.κ. Καραμπατζού, Δημητριάδη και της κ. Ουσουλτζόγλου, με στόχο να βοηθηθούν οι κοινωνικά ευπαθείς ομάδες στις οποίες έγινε
διακοπή ρεύματος, αποφασίσθηκε μέχρι να εκδοθούν οι οριστικές οδηγίες από το αρμόδιο Υπουργείο και τη ΔΕΗ, τα αιτήματα να συγκεντρώνονται από τις κοινωνικές υπηρεσίες των τριών Δήμων.
Για το σκοπό αυτό καλούνται οι πολίτες του Δήμου Νάουσας, που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, και στους οποίους έχει γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ, να επικοινωνήσουν άμεσα με το Δήμο Νάουσας στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας (Κτίριο ΚΑΠΗ Νάουσας), τηλ. 23320 25600 και τις ώρες 8:00-14:00, (πληροφορίες: κ.κ. Γεωργία Μελιγονέρη, Φανή Χασολανίδου), προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά:
1. Φωτοτυπία του Δελτίου Ταυτότητας του δικαιούχου ηλεκτροδότησης
2. Τον τελευταίο λογαριασμό της Δ.Ε.Η.
3. Το Εκκαθαριστικό της Δ.Ο.Υ.
4. Το Έντυπο Ε9.
5. Κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ (για τους ανέργους)
6. Πιστοποιητικό για ΑμΕΑ
Στον ίδιο χώρο οι πολίτες μπορούν να προμηθεύονται το ειδικό έντυπο της Δ.Ε.Η. που αναφέρεται στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ, με το οποίο η ΔΕΗ παρέχει μειωμένο τιμολόγιο έως 42% σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Επίσης, απευθύνεται έκκληση στους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς της Νάουσας, οι οποίοι γνωρίζουν περιπτώσεις συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και ηλεκτροδότησης να ενημερώσουν το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας του Δήμου Νάουσας, για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου