Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Θριαμβευτική επιστροφή του Γιάννη Ταραμονλή


Η επανεμφάνιση μετά από έξι μήνες απουσίας από επίσημες διοργανώσεις ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική για τον Γιάννη Ταραμονλή. Η σκληρή προετοιμασία και η πολύ καλή του φυσική κατάσταση απέδωσαν και εκτός από τα αποτελέσματα ο αθλητής από τη Βέροια με το επιθετικό του παιχνίδι έδειξε ότι  θα μπορέσει να κάνει την μετάβαση από τα Juniors στην κατηγορία των ανδρών με τον καλύτερο τρόπο.
Ο αθλητής έστειλε το πρώτο μήνυμα για τη μεγάλη...
επιστροφή του, την προηγούμενη εβδομάδα όπου κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Ανδρών  Κ.Δ Μακεδονίας.
Στη Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε στο 3ο πανελλαδικό χωρίς τοποθέτηση που τον ανάγκασε από τον πρώτο γύρο να παίζει για την υπέρβαση. Νίκησε τον Στρατάκο  από την Αθήνα με 6/2-6/3 και στη συνέχεια αντιμετώπισε τον Κάνιαρη του Χαϊδαρίου που φέτος κάνει εκπληκτική χρονιά. Ο αγώνας ήταν ο καλύτερος της διοργάνωσης και οι δύο αθλητές καταχειροκροτήθηκαν από τους πολλούς φίλους του αθλήματος. Ο Ταραμονλής έχασε το πρώτο σετ 6/3 αλλά με ανατροπή κατάφερε να κερδίσει τα άλλα δύο σετ με 6/2 – 6/2 και να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Αποκλείστηκε στα μονά από το Γκάνιο με 6/1 – 6/4 αλλά  η δικαίωση ήρθε στα διπλά.
Με συμπαίκτη τον Παπαϊωάννου από την Αθήνα κατάφεραν να ανατρέψουν τα προγνωστικά και με όπλο την πειθαρχία και τα  σέρβις κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό όπου πάλι με ανατροπή σήκωσαν το τρόπαιο στα χωμάτινα γήπεδα του Ο.Α. Θεσσαλονίκης νικώντας στον τελικό τους γηπεδούχους Γκόντζαρη και Σίρπο με σκορ 2/6 – 6/3 – 12/10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου