Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ευχαριστήριο από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Το τουρνουά ποδοσφαίρου  για το χαμόγελο του παιδιού πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με το υστέρημά τους ενίσχυσαν ώστε να μαζευτεί το ποσό των 1200 ευρώ περίπου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Αλεξάνδρειας, που για άλλη μια χρονιά έδωσαν το παρόν σε αυτό το σημαντικό...
αγώνα ανθρωπιάς, όπως και τους παλαίμαχους του Εδεσσαϊκού, που με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκαν σ' αυτήν την πρόσκληση. Ευχαριστούμε επίσης τον δήμαρχο Νάουσας Αναστάσιο Καραμπατζό όπως και τους αντιδημάρχους Αδαμίδη Παύλο, Παπαδόπουλο Κώστα και Βράντση Θωμά που παραβρέθηκαν στο γήπεδο.
Στην προσπάθεια αυτή βοήθησαν με διάφορες προσφορές τα Σούπερ μάρκετ του χωριού, το κρεοπωλείο Βασίλης, το Cafe Limit up, το καφέ Μexx, το οινοποιείο Αργατία ο κ.Ταραρας για τα κρασιά τους, ο φούρνος Λαφάρα, η Agroexelexis, το spot puma, ο διευθυντής του Σούπερ μάρκετ Μασούτης, Στασής Παναγιώτης, ο υπεύθυνος πωλήσεων των μύλων Αγίου Γεωργίου Ζήρας Βαγγέλης, οι φορείς του χωριού, ο πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου και βέβαια ο κόσμος που παραβρέθηκε στο γήπεδο, για να δει το παιχνίδι και  να γνωρίσει τα παιδιά και τους υπευθύνους από το χαμόγελο του παιδιού.
Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον Αντώνη Κουλινίδη  που έφερε τα άλογα του και έκανε βόλτες τα παιδιά από το χαμόγελο, καθως και την Σοφια Μιχαιλιδου (εκπαιδεύτρια σκύλων). Την εκδήλωση κάλυψε το imathia sports news  και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό και ο Rodochoritis.blogspot.com. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου (την τρίτη ημέρα του Πάσχα). Ελπίζουμε με μεγαλύτερη συμμετοχή.
Με τιμή το Δ.Σ του ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟY


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου