Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ξύλο μετά (δημοτικής) ...μουσικής σε Δανιηλίδη και Καμίνη από εργαζομένους στους δήμους στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ!!Κυνηγητό και για τον Σκανδαλίδη!!


 Εργαζόμενοι στην καθαριότητα εισέβαλαν πριν από λίγη ώρα  στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) όπου θα γινόταν η ψηφοφορία για την εκλογή προεδρείου και επιτέθηκαν εναντίον του δημάρχου Συκεών και προέδρου της ΠΕΔΚΜ κ. Σίμου Δανιηλίδη, ο οποίος είχε πει ότι πρέπει να μπουν ιδιώτες στις υπηρεσίες καθαριότητας, αλλά και ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα για να ανοίξει ο ΧΥΤΑ της Μαυροράχης. Αμέσως μετά ακολούθησε πανδαιμόνιο. Όρμησαν προς τον Δήμαρχο, του ....
επιτέθηκαν φραστικά, τον προπηλάκισαν, ενώ του φόρεσαν κουκούλα και του πέταξαν μπουκάλια με νερό. Την ίδια ώρα ο υπουργός, Χ. Καστανίδης, είχε προαναγγείλει συνέντευξη τύπου στο υπουργείο Εσωτερικών για να ανακοινώσει τι θα κάνει η κυβέρνηση με το θέμα των σκουπιδιών. Πήγε λοιπόν στις 12 να μπει στο κτίριο αλλά αυτό είχε καταληφθεί από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα. Επεσε και λίγο ξύλο με τα ΜΑΤ και την ΠΟΕ-ΟΤΑ. Κακήν κακώς ο υπουργός και ο υφυπουργός έφυγαν για τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους αλλά δεν πρόλαβαν αφού και εκεί τους… πρόλαβαν οι εργαζόμενοι. To τελευταίο θύμα του ξύλου μετά ( δημοτικής)…μουσικής υπήρξε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης. Την ώρα που έβγαινε από τα γραφεία της ΚΕΔΚΕ, δέχθηκε επίθεση από συγκεντρωμένους απέξω οι οποίοι προσπάθησαν να τον χτυπήσουν και του πέταξαν καφέδες και νερά!


2 σχόλια:

  1. Μήπως κ. Δήμαρχε έχετε την ίδια άποψη με τον κ. Δανιηλίδη?
    άλλωστε με το ίδιο ψηφοδέλτιο εκλεχτήκατε στην ΠΕΔΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λυπαμαι κυριε καμινη γιατι πιστεψαμε οτι κατι μπορει να γινει με εσας.κριμα δεν διαφερεται απο ολο αυτο το δοσιλογισμο που μας εχει κατσει στο σβερκο με το ετσι θελω.θα παρετε και εσεις αυτο που αξειζετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή