Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά χαντ-μπολ Duke 2011 -που διοργανώνει κάθε χρόνο η ομάδα του Δούκα στην Αθήνα- κατέλαβε η ομάδα παμπαίδων του Ζαφειράκη, η οποία στον τελικό νίκησε τη σέρβικη S.K. Beograd με 31-30 στην παράταση! (Τελικό σκορ 26-26.) Ήταν ένας αγώνας που θύμισε Α1 και έγινε στο κατάμεστο Αθλητικό Κέντρο Δαϊς του Δούκα. Η ομάδα μας αν και ήταν πίσω στο σκορ μέχρι και πέντε τέρματα (14-19 στο 30΄) κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και να ισοφαρίσει στην τελευταία επίθεση στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί έγινε ένας αμφίρροπος αγώνας με τελικό νικητή το Ζαφειράκη.
Σύνθεση (Δεληχρήστος): Λιούμης, Ράνος, Θεοδωρόπουλος 5, Λογγιτζίδης, Τούφας 11, Πινακούδης, Ρότζιος Π. 5, Γαλανός, Τσάτσας 5, Τσαγκεράς 1, Μαντζώρος 1, Γκουλαξίδης, Παπαδής, Βεζυριανόπουλος 3, Ρότζιος Γ., Ρέτζιος, Τζουβάρας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες: Ζαφειράκης, S.K. Beograd, ΠΑΟΚ, R.K. Zajecar, Μικτή Αττικής, Διομήδης Άργους, Δούκας, Χανιά, Φοίβος Συκεών, Πανιώνιος.

Σημείωση blog: Μπράβο στα παιδιά του Χρήστου Δεληχρήστου. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να στελεχώσουν τις εθνικές μας ομάδες και να παίξουν και σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Με την ελπίδα ότι ποτέ δε θα ξεχάσουν τον σύλλογο που τους αναδεικνύει και δε πάρουν ...πρόωρα τα μυαλά τους αέρα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου