Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Την Κυριακή ανακοινώνει το ΠΑΣΟΚ τους υποψήφιους του




Στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, την ερχόμενη Κυριακή, θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες, τους οποίους θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα για τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Για τους υποψήφιους δημάρχους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, ανακοινώσεις αναμένονται την Κυριακή, ή και νωρίτερα, αλλά «γρίφος» εξακολουθεί να είναι η υποψηφιότητα για την Αθήνα.
Ανάμεσα στις υποψηφιότητες που «μετρώνται» για το Δήμο Αθηναίων είναι
της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Καμίνη που έχει προτείνει η Δημοκρατική Αριστερά.
Ο βουλευτής της Α' Αθηνών κ. Π.Οικονόμου εμφανίστηκε να έχει ενστάσεις για την υποψηφιότητα του Γ.Καμίνη. που δεν έχουν σχέση, όπως είπε στον ραδιοσταθμό Flash, «ούτε με το πρόσωπο, ούτε με την προέλευση, αλλά με τα ανακλαστικά τα οποία θα έχει ο κύριος όγκος των δυνάμεων ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα να ανταποκριθεί θετικά και να ενεργοποιηθεί σε μια τέτοια κίνηση».
Αντιθέτως, ο κ. Φώτης Κουβέλης ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εξηγήσει γιατί δεν αποδέχθηκε μια υπερκομματική υποψηφιότητα. «Όποιοι απορρίψουν την πρόταση αναλαμβάνουν τις δικές τους ευθύνες και βεβαίως την υποχρέωση να δικαιολογήσουν στους πολίτες γιατί αρνήθηκαν μία πρόταση υπερκομματικού χαρακτήρα. Εν αναμονή της απόφασης που θα πάρουν από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ» είπε.
Το ΠΑΣΟΚ είναι επίσης έτοιμο να ανακοινώσει άλλες 60 έως 70 υποψηφιότητες δημάρχων.Σε κάθε περίπτωση, σε διάστημα επτά ή οκτώ ημερών, όλες οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ θα έχουν ανακοινωθεί. Μέσα στην εβδομάδα, άλλωστε, αναμένεται συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.
Σε ό,τι αφορά στο πολιτικό πλαίσιο με το οποίο θα πορευθεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, αυτό οριστικοποιήθηκε σε μαραθώνια σύσκεψη, τη Δευτέρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.(www.in.gr)

Για την Κεντρική Μακεδονία να δούμε ποιόν θα ...θυσιάσει ο Παπανδρέου στο βωμό του Πανίκα. Ελπίζουμε να είναι ο Μαγκριώτης. Αυτός ρε που μας παραμύθιαζε πέρσι ότι φταίει η ΝουΔου που δεν γίνεται ο κάθετος άξονας της Εγνατίας και άμα γινόταν αυτός υπουργός θα γινόταν χάι γουέι της Καλιφόρνιας, η σημερινή σκοτώστρα Νάουσα Πατρίδα!! Ρε ούστττττ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου